Dansk version | English version
ingen pt.

Solgte heste
Om salg fra Engholm

Vi nænner sjældent at sælge en hest. Og hver gang, vi får taget os sammen og solgt en, ærgrer vi os gule og grønne bagefter! Vi er håbløse. Men vi holder så meget af hver eneste lille hest, og ser, som enhver "mor", så store stjerner i dem allesammen, at vi ikke vil gå glip af deres liv. Men vi må jo indrømme, at vi efterhånden har alt for mange heste.

Eftersom vi ofte ikke kan vælge ud, hvem vi vil beholde, kan vi kun opmuntre til, at du kigger hestene på de andre undersider igennem, og hvis du går hen og forelsker dig, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi jo se, om vi kan finde ud af noget. Under alle omstændigheder vil vi meget gerne holde kontakten, det er så hyggeligt at høre nyt! Vi kan også tilbyde vejledning mht. både ridning og avl og gør det med glæde.

Heste fra Engholm er avlet på rideheste af den type, vi selv er helt vilde med. Der er tale om glade og villige avlshopper, der altid er gode for en skøn og uforglemmelig ridetur, hvor man kommer hjem med smil fra øre til øre. Vi håber og tror, at deres afkom bliver ligesådan. Men vi lover til gengæld, at de er respektfulde, venlige, intelligente, lærenemme, livlige, velgående og velopdragne.

Salgsheste