Dansk version | English version

Bedækningsbetingelser 2014

Hektor - 5000kr. + moms og attest (bedækker på Sjælland i år, se mere på www.hektor.dk)
Halfdan - 4900kr. + moms + græs + attest, bedækker på Engholm, udstationeres evt.
Hósías - 3500kr. + moms + græs + attest (bedækker i Helsinge, stutterifriis@gmail.com - 51 70 28 74)

Bemærk! Der ydes gode rabatter på bedækninger til kårede hopper og hopper med BLUP over 115.

Græspenge: 35 kr. pr. dag på fold / 80 kr. pr. dag for boks og fold eller evt. ekstra krævende pasning (prisen er gældende for ophold på Engholm, der kan være andre priser hos andre hingsteholdere, hvor en hingst evt. er udstationeret - kontakt hingsteholder for at få deres græspriser).
Der gives selvfølgelig altid gratis ombedækning (ved valgfri hingst ejet af Engholm) ved ikke-levedygtigt føl. Ombedækningen tilfalder ejeren af den hoppe, der ikke blev drægtig, og kan bruges til en valgfri hoppe ejet, lånt eller lejet af hoppeejeren, men den er personlig og kan ikke sælges, overdrages eller ombyttes til kontanter. Ved at sende din hoppe til en af ovenstående hingste, accepterer du automatisk de forannævnte betingelser for din ret til ombedækning.

Hopper skal naturligvis møde hos hingsten raske og friske med alle vaccinationer up-to-date, uden sko på alle 4 ben, med ren svaberprøve taget i en brunst (kun goldhopper) - vi kan godt være behjælpelige med dette - samt meget gerne også en ren gødningsprøve. Hopperne står hos hingsteholder på hoppeejers egen risiko, regning og ansvar, men under grundigt og erfarent opsyn hele dagen. I akuttilfælde forbeholder vi os ret til at ringe til en dyrlæge på hoppeejers regning. I andre tilfælde indhentes hoppeejerens mening og tilladelse selvfølgelig først. Fodring af hopper til hingst sker efter aftale med hoppeejer, men som udgangspunkt spiser hopperne græs, wrap eller hø efter årstiden og har adgang til sliksten og frisk vand. Vi kan tage behørigt hensyn til diverse problemhopper, f.eks. tidligere forfangenhed, sommereksem og manglende frugtbarhed.